0703-100 605
info@patriciasdanscenter.se

Tjänster

Danskurser

Danskurser

Danskurser

Vi erbjuder kurser inom flamenco, spanska danser, klassisk balett, latino och karaktärsdans. Alla de här dansstilarna kan du lära dig hos oss om du väljer att delta i lektionerna enligt schemat. Grupperna, dagarna och tiderna finner du under LEKTIONER.

Vi även erbjuder speciellt anpassade danskurser för företag eller organisationer. Vi skräddarsyr kursens innehåll beroende på kundens önskemål och behov.

 

Workshops

Workshops

Workshops

Hos oss kan du/ni beställa träningssessioner där du kan lära dig danserna på ett intensivt sätt. Det kan gälla under några timmar eller dagar. Du kan välja vilka dansstilar du vill ha i workshopen och om det finns behov så träffar vi dig/er innan för att se vilka nivåer ni som deltagare har. De här workshopsen kan äga rum hos kunden eller på våra lokaler.

Utöver dansen samarbetar vi med cateringfirmor där tillsammans kan vi erbjuda en komplett dagsaktivitet.

 

Privata lektioner

Privata lektioner

Privata lektioner

Vi är vana att skräddarsy privata danslektioner.

Om du vill lära dig i ditt eget tempo eller om du har behov att välja dina danstillfällen så är privata lektioner rätt för dig.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att förbereda er bröllopsdans eller om du vill lära dig en specifik dansstil.

 

 

Kick-offs

Kick-offs

Kick-offs

Har din organisation eller företag en aktivitet där ni behöver extra motivation, inspiration och energi? Vi kan anordna kick-offs med en blandning av dansuppvisning, danslektion och team-building.

Vi anpassar oss till ert program och kan tillsammans med er organisera dagen.

 

 

Föreställningar

Föreställningar

Föreställningar

Vi erbjuder från  små dansuppvisningar till föreställningar i olika miljöer. Vi kan dansa i små och stora utrymmen, hos företag eller teatern.

Dansarna kan tillhöra Patricias balett- och flamencogrupp som består av danselever eller gruppen Flamenkas, som är den profesionella dansgruppen som består av ungdomar och vuxna.

 

Möhippor

Möhippor

Möhippor

Vare sig om du vill ha hjälp med att organisera en möhippa eller om du och andra vänner vill bjuda bruden till en prova-på danslektion, kan du kontakta oss.

Vi samarbetar även med cateringfirmor så vi kan fixa en oförglömlig dag eller kväll.

 

 

 

Undervisning i spanska språket

Undervisning i spanska språket

Undervisning i spanska språket

Är du eller ditt företag intresserade av att lära er spanska? Kontakta oss. Vi undervisar spanska för flera olika sammanhag, t.ex resor, affärer, konferenser, m.m.